Ratsastustunnit

KAIKKI RATSASTUKSESTA KIINNOSTUNEET OVAT TERVETULLEITA HIRVIJÄRVELLE! Jokaiselle löytyy sopiva ryhmä ja nautit ratsastuksesta mukavassa, enintään seitsemän ratsukon ryhmässä, jossa ratsastajien tavoitteet ovat saman suuntaiset. Kehityt ja edistyt ratsastajana omien tavoitteittesi mukaisesti. 

Vakiotunnit ovat maanantaista perjantaihin, mutta tarpeen mukaan kaikki viikonpäivät ja ajat ovat käytössä satunnaisia ratsastajia varten. Suosittelemme, että otat viikottaisen vakiotunnin, sillä ratsastamalla säännöllisesti edistyt parhaiten. Ratsastustunti tulee perua viimeistään ratsastuspäivänä klo 12. Voit myös varata tunnin aina erikseen, mikäli esimerkiksi epäsäännöllisen työn vuoksi tai muusta syystä et halua sitoutua vakituiseen viikkotuntiin. 

Kaikilla ratsastustunneilla käytössä on NoSout -kuulokejärjestelmä, joka takaa opetuksen kuuluvuuden kaikissa tilanteissa ja sääolosuhteissa. Kuulokkeen saat ennen tuntia maneesista ja ohjaaja neuvoo sen käytössä tarvittaessa.

Meillä aloitat ratsastuksen tutustumistarjouksella (katso hinnasto). Mitään aikarajaa tuntien käyttämiseen ei ole, mutta edistyäksesi suosittelemme ratsastusta vähintään kerran viikossa.

Alkeisratsastajille on omat ryhmänsä. Järjestämme myös alkeiskursseja, jotka viedään läpi intensiivikursseina ja osallistujat saavat hyvän startin ratsastukseen. 

Mikäli olet ratsastanut aiemmin, pääset tasoasi ja tavoitteitasi vastaavaan ryhmään. Ratsastustunnit ovat ensisijaisesti koulutunteja, mutta meillä myös maastoillaan, pelataan ja hypätään.

Ratsastustunnit voit maksaa kätevästi kausikorteilla (syksy ja kevät), 10 kerran sarjakorteilla tai käteisellä. Kausikortit käytetään kyseisen kauden aikana, 10 kerran kortin tunnit ovat voimassa kunnes ne on ratsastettu. Tarkemmat tiedot kohdassa "hinnasto".

Kahden viikkotunnin kausikorttilaisena voit liittyä halutessasi mini-ja kisatiimiin tilan, tasosi ja tavoitteidesi puitteissa. Kysy lisää ohjaajalta. Viikoittain meillä voivat hypätä vain tiimiläiset, muilla vakiotuntilaisilla kiertävät esteviikot.

Voit varata myös yksityis- ja paritunteja sekä tunteja omalle porukallenne.

Järjestämme mielellämme myös irtotunteja vierailijoille sekä talutusratsastusta perheen pienimmille - ja suurimmillekin! 

Ammattitaitoinen ja ensiapukoulutettu (EA2) henkilökuntamme huolehtii, että jokainen ratsastustunti on miellyttävä kokemus niin ratsastajalle kuin hevosellekin. Ratsastustunneista vastaa ratsastuksenohjaaja Tiina Piippo.

Kysy itsellesi sopivia tunteja:

puh. 041 547 5610 / ratsastuksenohjaaja Tiina Piippo