Kesän 2019 ohjelma

15.5.2019


KESÄN 2019 OHJELMA

 

Kevätkausi päättyy 31.5.2019. Lämmin kiitos kaikille toimintaan osallistuneille! 

Ratsastustunnit ovat sujuneet mukavissa merkeissä, tallilla on vallinnut hyvä tunnelma ja olemme saaneet toivottaa tervetulleiksi uusia harrastajia. Kisahuumaa on päästy kokemaan omissa tallikisoissa ja kisatiimiläiset ovat kilpailleet myös ulkopuolisissa kisoissa, joista on usein ollut tuliaisina sijoituksia. Hevoset ovat saaneet olla terveinä ja ovat jaksaneet palvella ratsastajia hyvillä mielin.

Kesälläkin ratsastetaan!

Teholeirin aikaan 3.-7.6. ratsastustunteja ei pidetä. Ratsastustunnit jatkuvat 10.6. Kesällä ratsastustunnit ovat maanantaista torstaihin 10.6. – 18.7. seuraavasti:

Kevätkauden maanantairyhmät jatkavat maanantaisin

Kevätkauden tiistairyhmät jatkavat tiistaisin

Kevätkauden perjantairyhmät jatkavat keskiviikkoisin

Kevätkauden torstairyhmät jatkavat torstaisin

Hevoset ovat kesälomalla: 22.7.-4.8. ja tuona aikana ratsastustunteja ei pidetä.

Syyskausi alkaa 5.8.2019.

Syyskausi alkaa ratsastuksenohjaaja Juulia Sahlströmin opetuksessa ja ratsastuksenohjaaja Tiina Huvinen ottaa ohjat jossain vaiheessa elokuun loppupuolella. Tiedotamme tästä tarkemmin syyskauden alussa. Syksyn ratsastusryhmät muodostetaan kaikille sopiviksi heinäkuun aikana. Ratsastusryhmiä koskeviin tiedusteluihin vastaa Tiina Huvinen.

Syksyn kausikortit ja kausikorttilaisten kesätunnit tilataan 31.5.2019 mennessä. Korttien tilauksen yhteydessä sovitaan tarvittaessa maksuohjelma.

 

Kesällä on ihanaa ratsastaa ja viettää aikaa tallilla. 

Talli on avoinna kesällä päivittäin klo 7.00 – 19.00 tai 45 minuuttia viimeisen iltatunnin päättymisen jälkeen. Tallilta löytyy mukavaa puuhasteltavaa ja hyvää seuraa. Henkilökunta on tavoitettavissa, mutta ei jatkuvasti tallityttöjen ja -poikien seurana. Tallilla oleskelevilta edellytämme ratsastusseuran jäsenyyttä.

 

Talli on kokonaan suljettu aikuisten ratsastusretriitin ajan 28.-30.6.2019.

 

Toivotamme kaikille ihanaa ja aurinkoista kesää!