Leirit

Tupa
Lounas odottaa ruokailijoita

Ratsastusleirille Hirvijärvelle

 

Ajankohtaiset leirit löydät helpoiten ratsastuskoulumme facebook -sivuilta!

Olemme järjestäneet ratsastusleirejä vuodesta 2003 lähtien kesällä, syyslomalla ja jokunen talvileirikin on pidetty. 

Ratsastusleirillä ratsastetaan 2h päivässä, ellei leiriesittelyssä muuta mainita. Hevosten seurasta nauttiminen on olennainen osa leirielämää.

Hirvivjärvellä leiriläiset majoittuvat 1850-luvulta peräisin olevassa 280-neliöisessä päärakennuksessa ja luhtiaitassa. Päärakennuksessa on kaikki mukavuudet ja suuri tupa yhteistä ohjelmaa varten. Päärakennuksen saunatilat on remontoitu, samoin majoitustiloissa ja takkahuoneessa on tehty remontti v. 2017.

Leireillämme on täysihoito, ellei toisin mainita leiritietojen yhteydessä. Runsas aamupala, keittolounas, päivällinen ja iltapala valmistetaan päärakennuksen keittiössä. Eineksiä emme leireillä tarjoile ja mahdollisuuksien mukaan suosimme lähiruokaa. HUOMIO! Mikäli tarvitset erikoisruokavalion, ilmoitathan siitä varauksen yhteydessä. Pystymme toteuttamaan erikoisruokavalioita vain rajoitetusti.

Kaikkien leirien hintaan kuuluu vakuutus.

Ilmoittaudu leirille puhelimitse Tuulalle (044 975 2470) tai Tintulle (041 547 5610). Saat samalla lisätietoja leiristä. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun leirin varausmaksusta. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä vahvistat varauksen. Noin kuukautta ennen leirin alkua saat leirikirjeen ohjeineen ja laskun leirin loppumaksusta. Viikonloppuleireistä lähetämme laskun koko summalle ja leirikirjeen heti varauksen jälkeen.  Sairaustapauksissa leirimaksut palautetaan kokonaisuudessaan, kun esität lääkärintodistuksen.