Tervetuloa tallille

TERVETULOA TALLILLE!

 

Hirvijärven Ratsutalli on avoinna joka päivä klo 7.00-20.00. Tallille voit tulla viettämään aikaa milloin vain. Mikäli olet uusi harrastaja, esittelemme mielellämme sinulle tallin ja tapamme toimia; ole hyvä ja ota yhteyttä puh. 050 567 6801.

 

Hevoset ulkoilevat joka päivä tarhoissaan. Hevosten tarhoihin ei saa mennä. Aidoissa kulkeva sähkö ei ole vaarallista, mutta tuntuu erittäin ikävältä, joten aitoihin ei saa koskea. Hevosten ollessa tallissa niiden karsinoihin saa mennä vain henkilökunnan luvalla ja valvonnassa. Tallitytöille on usein paljon mukavaa puuhaa tarjolla. Yhdessä puuhailu kehittää sosiaalisia taitoja. Korostamme kuitenkin, että henkilökunta ei ole jatkuvasti valvomassa tallilla tallityttöjä. Joku on kuitenkin aina kartanolla ja tavoitettavissa. Tallilla säännöllisesti oleskelevilla on ehdottomasti oltava voimassa ratsastusseuran jäsenyys vakuutusturvan varmistamiseksi. Tutustu Hirvijärven Ratsastajat ry:n toimintaan Hirvijärven Ratsastajat ry-välilehdellä.

 

Noudattamalla tallin sääntöjä ja kunnioittamalla muita tallilla kävijöitä olet mukana ylläpitämässä hyvää ja turvallista ilmapiiriä Hirvijärvellä. Olemalla kiva kaveri myös muilla talleilla harrastaville luot positiivisuutta koko hevosharrastukseen. Aktiivinen tallityttöporukkamme ottaa sinut mielellään mukaan joukkoonsa. Kiusaamiselle meillä on ehdoton nollatoleranssi.

 

Tervetuloa mukaan iloiseen, avoimeen ja suvaitsevaiseen joukkoomme. Iloitsemme kaikki jokaisesta uudesta ystävästä, jonka tallilla tapaamme!