Tervetuloa tallille

TERVETULOA TALLILLE!

 

Hirvijärven Ratsutalli on avoinna 7-19 tai 30min viimeisen tunnin päätyttyä.. Tallille voit tulla viettämään aikaa aukioloaikojen puitteissa, muina aikoina sopimuksen mukaisesti. Jokainen huolehtii tallilla omien jälkien siivoamisesta. Mikäli olet uusi harrastaja, esittelemme mielellämme sinulle tallin ja tapamme toimia; ole hyvä ja ota yhteyttä!

 

Hevoset ulkoilevat joka päivä tarhoissaan/laitumillaan. Hevosten aitauksiin ei saa mennä. Aidoissa kulkeva sähkö ei ole vaarallista, mutta tuntuu erittäin ikävältä, joten aitoihin ei saa koskea. Hevosten ollessa tallissa niiden karsinoihin saa mennä vain henkilökunnan luvalla ja valvonnassa. Korostamme, että henkilökunta ei ole jatkuvasti valvomassa tallilla tallityttöjä ja -poikia. Joku on kuitenkin aina kartanolla ja tavoitettavissa. Tallilla säännöllisesti oleskelevilla on ehdottomasti oltava voimassa ratsastusseuran jäsenyys vakuutusturvan varmistamiseksi. Tutustu Hirvijärven Ratsastajat ry:n toimintaan Hirvijärven Ratsastajat ry-välilehdellä.

 

Noudattamalla tallin sääntöjä ja kunnioittamalla muita tallilla kävijöitä olet mukana ylläpitämässä hyvää ja turvallista ilmapiiriä Hirvijärvellä. Olemalla kiva kaveri myös muilla talleilla harrastaville luot positiivisuutta koko hevosharrastukseen. Aktiivinen talliporukkamme ottaa sinut mielellään mukaan joukkoonsa. Kiusaamiselle meillä on ehdoton nollatoleranssi.

 

Tervetuloa mukaan iloiseen, avoimeen ja suvaitsevaiseen joukkoomme. Iloitsemme kaikki jokaisesta uudesta ystävästä, jonka tallilla tapaamme!