TÄRKEÄ TIEDOTE KORONAVIRUKSESTA

22.3.2020

TIEDOTE KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMISTA MUUTOKSISTA TALLITOIMINTAAN

Suomen hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi 16.3.2020.

Hirvijärven Ratsutalli toimii tässäkin tilanteessa vastuullisesti suojellakseen henkilökuntaansa ja asiakkaitaan koronavirustartunnoilta. Ratsastustunnit jatkuvat normaalisti. Tallitoiminnassa noudatetaan seuraavia käytäntöjä 23.3.2020 alkaen:

  • Tallilla oleskelu on kokonaan kielletty. Ratsastajat tulevat tunneille suoraan maneesille. Henkilökunta tuo hevoset varustettuina maneesiin. ÄLÄ SIIS TULE OLLENKAAN SISÄLLE TALLIIN!
  • Lähiavustusta (esim. talutusratsastus) vaativia asiakkaita emme voi ottaa ollenkaan vastaan. Laittamalla viestin ”talutus + yhteystietosi” ratsastuksenohjaajalle tarjoamme epidemian jälkeisen talutusratsastuksen ilmaiseksi.
  • Maneesiin saavat tulla vain ratsastajat ja henkilökunta (tarvittaessa ratsastuksenohjaajan harkinnan mukaan avustajat). Maneesin katsomo on suljettu.
  • Korttien voimassaoloaikaa pidennetään tarvittaessa, joten kenenkään ei tarvitse olla huolissaan siitä, miten maksetuille tunneille käy.
  • Tunneille voi tulla, mikäli ratsastaja itse ja hänen perheenjäsenensä ovat täysin terveitä eikä runsaita ulkopuolisia lähikontakteja ole ollut. Ulkomailta 15.3. jälkeen palanneet ovat tervetulleita tunneille, kun epidemia on ohi.
  • Kisatiimiläisten sekä heidän huoltajiensa kanssa on sovittu poikkeavasta käytännöstä heidän kohdallaan.

Pyydämme kaikkia asiakkaita huolehtimaan käsihygieniasta ja riittävästä välimatkasta toisiin ihmisiin niin ratsastustunneilla kuin muuallakin sekä kaikissa tilanteissa noudattamaan viranomaisten antamia ohjeita.

Aurinkoista kevättä ja tervetuloa ratsastustunneille!

Tuula Huvinen

Toimitusjohtaja

Hirvijärven Ratsutalli Oy

Lisätietoja antaa ratsastuksenohjaaja Tiina Piippo puh. 041 547 5610