Hirvijärven Ratsutallin tiedote toiminnasta 10.5.2020 alkaen.

10.5.2020

Tiedote Hirvijärven Ratsutallin toiminnasta 10.5.2020 alkaen

 

Koronavirustauti (Covid-19) on aiheuttanut maailmanlaajuisen terveydellisen, yhteiskunnallisen ja taloudellisen kriisin. Koronavirusepidemian takia Suomi otti nopeasti käyttöön suosituksiin, normaaliolojen lainsäädäntöön ja valmiuslainsäädäntöön perustuvan rajoitustoimien kokonaisuuden. Tämä on merkinnyt monia kansalaisten perusoikeuksia rajoittavia toimia, joiden tarkoituksena on ollut turvata väestön terveys ja oikeus elämään sekä terveydenhuollon toimintakyky. Myös Hirvijärven Ratsutalli Oy määritteli oman toimintansa pohjautuen valtionhallinnon linjauksiin. Tallilla oleskelun rajoittamisella sekä muilla toimenpiteillä olemme halunneet varmistaa asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuuden.

 

Hallitus totesi toukokuun alussa koronaepidemian kasvun Suomessa pysähtyneen, korostaen kuitenkin vakavan vaaran olevan edelleen olemassa. Suomessa siirrytään ns. hybridistrategiaan poistamalla koronaepidemian vuoksi määrättyjä rajoituksia asteittain.

Koulut avaavat ovensa 14.5. Ulkoharrastuspaikat avataan 14.5. alkaen kokoontumisrajoituksia noudattaen. 1.6. alkaen sallitaan ravintoloiden asteittainen avautuminen ja kokoontumisrajoitusta lievennetään nyt voimassa olevasta 10 henkilöstä enintään 50 henkilöön.  Suomen ratsastajainliitto linjasi tiedotteessaan jäsentalleille 5.5. seuraavasti: Viranomaismääräykset huomioon ottaen 1.6. alkaen ei ole nähdäksemme estettä ratsastusleirien järjestämiselle tai tuntitoiminnan palauttamisesta normaalille tasolle.

 

Hirvijärven Ratsutallin toiminta jatkuu seuraavasti:

  • Ratsastustuntitoiminta jatkuu normaalisti. Tunteja ei ole 1.-3.6. eikä 8.-12.6 leirien aikaan.
  • Tallilla oleskelu on edelleen kiellettyä. Ratsastajat tulevat suoraan maneesille. Kisatiimiläisten sekä heidän perheidensä kanssa on sovittu poikkeavasta käytännöstä.
  • Ratsastustunneille tullaan vain terveenä. Jokainen huolehtii hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä turvaväleistä toisiin ihmisiin.
  • Teholeiri järjestetään, kuten on ennalta ilmoitettu.
  • Junnuleiri 1.-3.6. toteutetaan päiväleirinä klo 9.00 – 17.00. Leirillä ratsastetaan 2h päivässä, leirin hintaan kuuluu lisäksi muu päivittäinen leiriohjelma sekä lounas ja välipala. Leirin hinta on 190 euroa.
  • Hevosten kesäloman ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
  • Kausikorttilaisille on edellisten vuosien tapaan myynnissä kesätunnit kausikortin tuntihinnalla. Kesätunnit ostetaan etukäteen 31.5. mennessä, jokainen voi ostaa niin monta tuntia kuin haluaa käytettäväksi kesän aikana. Myös kevään kausikortin rästitunteja voi tänä vuonna ratsastaa kesän aikana.
  • Syyskauden kausikortit varataan 31.5. mennessä ja samalla ilmoittaudutaan tiimeihin. Ilmoita varauksen yhteydessä, mikäli haluat maksaa kortin osissa.
  • Jos koronaepidemian vuoksi tulee uusia rajoituksia, jatketaan korttien voimassaoloa ja yksikään maksettu tunti ei jää ratsastamatta.
  • Tarkastelemme käytäntöjä seuraavan kerran 10.6. ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

 

VARAA RATSASTUSLEIRISI PIAN, PAIKKOJA RAJOITETUSTA!

KAUSIKORTTILAINEN: ILMOITA, OSTATKO KESÄTUNTEJA JA VARAA SYYSKAUDEN KAUSIKORTTISI 31.5.2020 MENNESSÄ!

 

 

AURINKOISTA KESÄÄ KAIKILLE!

 

Hirvijärven Ratsutalli Oy